Bezoekers

Wat is er allemaal te doen?

450 breedtesporters, 200 (inter)nationale topsporters, Olympiërs en wereldkampioenen, duizenden bezoekers en 1200 tot 1300 schoolkinderen. Zes populaire en spectaculaire strandsporten, de langste mosseltafel en genieten van knallende internationale wedstrijden.

Dat is de Zeeland Beach Classics in een notendop. En dan hebben we het nog niet gehad over alle overige activiteiten en entertainment dit jaar. 

Vier jaar geleden werd de Zeeland Beach Classics letterlijk aan de keukentafel bedacht. Het concept moest het decor worden voor verschillende strandsporten op internationaal niveau. Volgend jaar staat het officiële EK Beachvolleyball -24 op het programma!

(Inter)nationale talenten op het Badstrand in Vlissingen

Qua concept zijn we uniek in Europa. Niet alleen omdat we een podium bieden voor meerdere beachsporten binnen één event, maar vooral ook omdat de wereldtop op het prachtige strand van Vlissingen in actie komt. Dit wordt gecombineerd met entertainment en business to business. Bezoekers kunnen volop genieten van internationale talenten en kampioenen, die zorgen voor spektakel op het Badstrand. 

Op het programma staan Beachvolleybal (zowel Eredivisiewedstrijden als een breedtesportprogramma), Beachtennis, Beachsoccer en spectaculaire demonstratiesporten. Zo staat Slackline, acrobatiek op een strakgespannen elastiek, Skills & Control en een Entertainment Experience op het programma.

Beleef, ervaar en geniet! 

Snel naar het volledige programma?

PROGRAMMA

 

Sponsor Vlissingen evenement