Scholen

In 2018 zal er net als in 2017 een aantrekkelijk programma voor scholen worden aangeboden. Uniek dit jaar zal de samenwerking zijn met De Vitale Revolutie; een beweging die van Zeeland een gezonde en vitale regio wil maken. Vanuit het gedachtengoed van De Vitale Revolutie zal er ingezet worden op de drie pijlers ‘Gezonde voeding, Educatie en Lichaamsbeweging’. Dit houdt in dat er tijdens de Zeeland Beach Classics een educatief en uitdagend programma zal worden aangeboden aan jeugd en jongeren. Het progamma ziet er inhoudelijk als volgt uit:

 • Lichaamsbeweging:
  Jeugd en jongeren krijgen de mogelijkheid om per klas (voor de groepen 5, 6 en 7, 8 en het voortgezet onderwijs) actief deel te nemen aan het Beachsport programma op het Badstrand in Vlissingen van 7 t/m 9 mei 2018. Zij kunnen deelnemen aan drie internationale beachsporten (Beachtennis, Beachvolleybal & Beachsoccer). Er worden diverse clinics gegeven door internationale beachtoppers, waarnaast er meet and greets worden georganiseerd en er diverse prijzen worden uitgereikt.
 • Gezonde voeding en Educatie:
  Jeugd en jongeren inzicht te laten krijgen in het belang van gezonde voeding. Dit wordt gerealiseerd door een workshop gegeven door Food Delta Zeeland met live cooking en gezonde Zeeuwse streekproducten. Zij zullen op interactieve wijze ingaan op het onderwerp ‘gezonde voeding’ (en het effect op bijv. sportprestaties). De workshop wordt op het Badstrand gegeven.

Tijdens het evenement gaan de kinderen en de jeugd, naast de diverse clinics, zelf aan de slag met gezonde voeding en lokale Zeeuwse producten in de keuken van de Zeeland Beach Classics.

Scholen kunnen zichzelf met maximaal 35 leerlingen per ronde opgeven voor één van de volgende dagen en tijden (tenzij anders is afgesproken):

Maandag 07 mei en dinsdag 08 mei van:

 • 9.00 – 10.30 u.
 • 10.30 – 12.00 u.
 • 13.30 – 15.00 u.

Woensdag  09 mei:

 •  9.00 – 10.30 u.
 • 10.30 – 12.00 u.

Vanwege maximale capaciteit, beachvelden en internationale spelers adviseren wij u zo spoedig mogelijk te reageren. Wij behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst!

 

Kosten: gratis

 

Scholen kunnen zich hieronder aanmelden:

 

Aanmelden