NSKBeachvolleybal

Schrijf je hier in!

 

Maandag 10 juni organiseert de HZ University Of Applied Sciences in samenwerking met de Zeeland Beach Classics het Nationale Studenten Kampioenschap (NSK) Beachvolleybal op het unieke Badstrand van Vlissingen. Deelname kost slechts €10,- per persoon.
Wanneer mag je deelnemen? Iedere student, nationaal of internationaal, die is ingeschreven bij een Nederlandse Hogeschool of Universiteit mag deelnemen aan dit NSK. Hoe schrijf je in? Samen met een student uit dezelfde studentenstad (LET OP! dit is een vereiste) kan je je opgeven om te strijden voor de titel in 3 categorieën:

o Mannen 2:2
o Vrouwen 2:2
o Mix 2:2

Naast het sportieve event organiseren we het ‘Sunset Dance Event’ met bekende DJ’s op zondag 9 juni van 16.00 tot 22.00. Naast sporten op één van de mooiste stranden van Nederland sta je tijdens de zonsondergang met een groot publiek te zorgen voor extra branding. Wanneer je van ver komt kun je ons met je partner of studenten (sport) vereniging contacten om een passend overnachtingsaanbod te krijgen voor een leuke studentenprijs!
Wil je meestrijden om de titel en één van de gaafste strandfeesten in Zeeland meemaken? Geef je dan snel op!

Heb je een vraag? Stuur een email naar k.van.iersel@hz.nl